Feesten en partijen

zakelijk of privé

Feesten

In de Plaza de Vogel bent u natuurlijk ook met grote(re) groepen van harte welkom! Een gezellig samenzijn ter ere van een verjaardag, jubileum, baby borrel of een volledig verzorgde trouwdag. Samen met u zorgen wij voor een onvergetelijk samenzijn. 

Al vanaf 25 personen kunnen wij een heerlijk koud- en warm buffet verzorgen. We hebben een aantal standaard buffetten, van basic tot avant-garde. De keuze is reuze!

Naast buffetten is het ook mogelijk om te kiezen voor bijvoorbeeld een 3-gangen menu. Een aantrekkelijk alternatief voor een buffet en mogelijk met een klein gezelschap. 

Tijdens uw feest of partij kunt u zich op allerhande manieren laten verwennen. Hapjes, speciale dranken een spetterende taart .. u mag het verzinnen en wij regelen het voor u! 

Groepen

Onze accommodatie is erg geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen. Een receptie, een feestje of een familiedag ... voor elke samenkomst kunnen wij u van dienst zijn. Wij beschikken over twee zalen, afhankelijk van de grootte van uw groep kunt u hier privé over beschikken.

Wij maken graag een offerte op maat voor u. 

Zakelijke bijeenkomsten

Onder het genot van een kopje koffie, lunch of diner vergaderen. Recreatiecentrum de Vogel biedt diverse ruimtes aan voor uw vergadering, zakenlunch, bedrijfspresentatie of bedrijfsuitje. Uiteraard geheel aan te passen aan uw wensen en budget. 

Neem contact met ons op