De omgeving

Ontdek de omgeving

Recreatiecentrum de Vogel is gelegen aan het prachtige binnenmeer van natuurgebied ‘De Groot Vogel’. In de directe omgeving van Zeeland zijn tal van wandel- en fietsroutes om de mooie omgeving te ontdekken.

Ontdek de natuur

Stranden

De Westerschelde stroomt op een steenworp afstand van het park. Vanaf de Zeedijk en het strandje Perkpolder bij Bar Goed heeft u prachtig zicht op de grootste zeeschepen ter wereld. Liever een dagje naar de Noordzee stranden, ga dan naar Breskens, Groede of Cadzand. 

Verdronken Land van Saeftinghe

Bezoek het prachtige landschap van dit unieke schorrengebied. Saeftinghe is bijzonder door zijn uitgestrektheid en zijn natuur, maar ook omdat het een beeld geeft van het Zeeuwse oerland. Hier kun je nog dagelijks zien hoe het hele deltalandschap gevormd is.  

Sfeervolle steden in België

Ontdek Antwerpen, Brugge en Gent

Ontdek het middeleeuwse leven in Brugge per rondvaart, te voet of met de paardenkoets. Voor liefhebbers van kunst, cultuur en een lekker ‘pintje’ is Antwerpen of Gent een aanrader!

Zeeuwse Steden

Ontdek Hulst of Terneuzen

Bezoek het pittoreske vestingsstadje Hulst met leuke terrassen en winkels. Bezoek Terneuzen en leef je uit op de indoor skibaan of breng een bezoekje aan de sluizen bij het Portaal van Vlaanderen. 

Weg met de kids