Familierestaurant "de Vogel"

Kindvriendelijk restaurant

Een hapje en een drankje of lunch en diner

In Plaza de Vogel vindt je naast een binnenspeeltuin en een overdekt zwembad ook een sfeervol familierestaurant met zonnig terras aan het water en een ambachtelijke cafetaria

Van een kopje koffie met appelgebak of een pannenkoek tot een luxe diner, alles is mogelijk! Bovendien is het restaurant ook heel geschikt voor kleinere en grotere partijen, feesten of een reunie. Wij verzorgen het graag voor u!

Ook als je niet verblijft bij Recreatiecentrum de Vogel, ben je van harte welkom in ons gezellige restaurant. Gemakkelijk bereikbaar tussen Hulst en Terneuzen en volop parkeergelegenheid. 

Klik rechtsonder om een tafeltje te reserveren.

Bekijk de openingstijden

Eet smakelijk

Het restaurant biedt vele mogelijkheden in de zomer- en winterperiode. Of je nu met z’n tweeën komt, met de hele familie of met kennissen voor ieder is er wat wils. Je kunt genieten van heerlijke en betaalbare gerechten, een gezellige borrel bij de open haard of een lekkere lunch nuttigen op het zonnige terras.

Terwijl u heerlijk aan het genieten bent kunnen de kinderen zich vermaken in de aangrenzende binnenspeeltuin, het zwembad of op het spraypark.

Bekijk de menukaart

Voor al uw bijeenkomsten

Heeft u een kleine of een grote (zakelijke) bijeenkomst te organiseren? Wij zorgen voor een onvergetelijk samenzijn. Neem contact met ons op om de details te bespreken zodat we een offerte kunnen maken die precies aansluit bij uw wensen en budget. Diner, buffet, brunch, hapje en drankje? Alles kan!

Cadeaubon

Een origineel cadeau voor een verjaardag of een feestelijke dag? Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en om te krijgen. Verkrijgbaar in elk gewenst bedrag.

Neem contact met ons op