Front office & HR medewerker

Vaste baan, part-time

Recreatiecentrum de Vogel is een 5-sterren familiecamping. Een onvergetelijke vakantie begint en eindigt bij de receptie. Wil je geen saaie kantoorbaan maar een veelzijdige (administratieve) functie? Dan is deze baan zeker iets voor jou!

Jij bezorgt samen met je collega’s onze gasten een zorgeloze en fantastische vakantie en voorziet ze van alle benodigde informatie. Daarnaast assisteer bij alle voorkomende HR processen dus een HR achtergrond is een pré.

Wie zoeken wij?

Ontvangen worden met een hartelijk welkom en een stralende lach, dat wil iedereen toch? Van het maken van een reservering tot het beantwoorden van vragen over bezienswaardigheden in de omgeving. Als front office medewerker ben je voor gasten het eerste aanspreekpunt, je bent dus het visitekaartje van ons park! Je communiceert niet alleen in het Nederlands maar ook soms ook in het Engels of Duits.

Daarnaast houd jij je bezig met personeelszaken zoals de planning, in- en uitstroom van personeel en (ziekteverzuim). Een afwisselende en uitdagende baan dus!

Ervaring is niet noodzakelijk, wij leren het je graag maar je moet wel bereid zijn om je handen uit de mouwen te steken. Het is fijn als je een MBO opleiding niveau 4 afgerond hebt. Verder is het belangrijk dat je flexibel bent, werken op een camping betekent nou eenmaal werken in het weekend en vakanties!

Je herkent je in een aantal van onderstaande eigenschappen:

  • Enthousiast en gemotiveerd
  • Graag met mensen werken
  • Teamplayer
  • Gastvrij en vriendelijk

Een goed team is team waarin teamleden elkaar aanvullen. Samen zorg je ervoor dat de gast een plezierige tijd beleefd!

Wij bieden

  • We starten met een jaarcontract (24/32 uur) en daarna mogelijkheid voor onbepaalde tijd
  • Een passend salaris conform CAO
  • Een prettige en persoonlijke benadering in een platte en dynamische organisatie
  • Een werkplek bij een van de beste campings van Nederland!

Zin om deze leuke uitdaging aan te gaan? Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl.

Solliciteer direct!