bijbaan of vakantiewerk horeca

Student met of zonder ervaring

VASTE (BIJ)BAAN VOOR FLEXIBELE TOPCOLLEGA

Bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar, de ster van het zonnige terras? of orders opnemen en het klaarzetten van bestellingen van de take away afdeling, het doen van de afwas e.d. Er zijn verschillende afdelingen waar we je goed kunnen gebruiken! Geen dag is hetzelfde! 

Heb je voorkeur voor een bepaalde afdeling? Waar ben je goed in, of wil je goed in worden? Laat ’t ons weten, wij staan ervoor open! Ook zonder ervaring ben je van harte welkom te solliciteren. We leren het vak je graag!

Wat ga je doen?

Welkom op Recreatiecentrum de Vogel, hét 5 sterren vakantiepark vlakbij Hulst en Terneuzen. Met veel faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een gezellige groep collega's, gelegen aan een groot binnenmeer voelt iedere dag werken als een feestje. Samen met jou gaan we aan de slag om van deze prachtige locatie een groot succes te maken, dus waar wacht je nog op? Kom aan boord! 

Bij elkaar opgeteld, de zalen, a la carte, terras en de indoor plaza, kunnen in totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten.

Wat vragen wij van jou?

Horeca ervaring is altijd welkom, al kunnen we ook onervaren mensen gebruiken met de wil om te leren! Wel is het belangrijk dat je vriendelijk bent en het gasten graag naar hun zin wil maken. Van je andere collega’s kun je nog een hoop leren als je dat wil. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime te werken en wanneer je op zoek bent naar een bijbaan voor in de avonden en weekenden, ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! 

Jij biedt onze gasten een optimale vakantiebeleving. Gastvrijheid en service zit in jouw natuur. Werkervaring of een afgeronde opleiding is helemaal niet nodig voor deze bijbaan, 100% inzet en veel enthousiasme vinden we veel belangrijker. Wel rekenen we op je:

Solliciteren? Whatsapp met ons!

Wat je van het werk op de diverse afdelingen mag verwachten:

Restaurant / cafetaria

 • Het verwelkomen en vriendelijk te woord staan van de gasten
 • Uitserveren van gerechten
 • Het opnemen en afrekenen van bestellingen
 • Het bereiden van snacks en friet
 • Maken van ijsjes en drankjes
 • Schoonmaken van de werkplek

Keuken

 • Het (voor)bereiden van kleine gerechten (denk aan bijvoorbeeld, pizza’s , desserts e.d.)
 • Ondersteunen van de keuken brigade
 • Je vindt het leuk nieuwe dingen te leren en zelf ook initiatief te nemen

Afwas

 • Het voorspoelen, afwassen en opruimen van voorkomende afwas
 • Voorkomende werkzaamheden ter ondersteuning van andere afdelingen

We belonen je goed voor je werk en diverse leuke extra's!

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl of Whatsapp met ons!

Solliciteer direct!