Medewerker cafetaria

Part / full-time met of zonder ervaring

VASTE (BIJ)BAAN VOOR FLEXIBELE TOPCOLLEGA

Wat ga je doen?

Welkom op Recreatiecentrum de Vogel, hét 5 sterren vakantiepark vlakbij Hulst en Terneuzen. Met veel faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een gezellige groep collega's, gelegen aan een groot binnenmeer voelt iedere dag werken als een feestje. Samen met jou gaan we aan de slag om van deze prachtige locatie een groot succes te maken, dus waar wacht je nog op? Kom aan boord! 

Bij elkaar opgeteld, de zalen, a la carte, terras en de indoor plaza, kunnen in totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten en met jouw service en glimlach zorg je ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. 

In de cafetaria neem je bestellingen op, je bereid ze voor, je verkoopt ijs en drank en als je ervaren genoeg bent kun je ook de bestellingen bereiden. Een gezellig drukke omgeving voor ijsjes, broodjes, frites, snacks en nog veel meer! Je luistert naar de wensen van de gasten en met jouw vriendelijke glimlach bied je de beste service.  Je zorgt ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk gemaakt worden met oog voor kwaliteit. 

Wat vragen wij van jou?

Horeca ervaring is gewenst, al kunnen we ook onervaren mensen gebruiken met de wil om te leren! Wel is het belangrijk dat je vriendelijk bent en het gasten graag naar hun zin wil maken. Van je andere collega’s kun je nog een hoop leren als je dat wil. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime te werken en ook wanneer je op zoek bent naar een bijbaan voor in de avonden en weekenden, ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! 

We belonen je goed voor je werk en diverse leuke extra's!

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl of Whatsapp met ons!

Solliciteer direct!