Medewerker horeca

Part-time met ervaring

VASTE (BIJ)BAAN VOOR FLEXIBELE TOPCOLLEGA

Bestellingen opnemen, drankjes maken achter de bar, de ster van het zonnige terras? of orders opnemen en het klaarzetten van bestellingen van de take away afdeling. Er zijn verschillende afdelingen waar we je goed kunnen gebruiken! Geen dag is hetzelfde!

Heb je voorkeur voor een bepaalde afdeling? Waar ben je goed in, of wil je goed in worden? Laat ’t ons weten, wij staan ervoor open! Deze vacature is bestemd voor iemand met relevante ervaring.

Wat ga je doen?

Welkom op Recreatiecentrum de Vogel, hét 5 sterren vakantiepark vlakbij Hulst en Terneuzen. Met veel faciliteiten, een enthousiast animatieteam, een gezellige groep collega's, gelegen aan een groot binnenmeer voelt iedere dag werken als een feestje. Samen met jou gaan we aan de slag om van deze prachtige locatie een groot succes te maken, dus waar wacht je nog op? Kom aan boord! 

Bij elkaar opgeteld, de zalen, a la carte, terras en de indoor plaza, kunnen in totaal kunnen er zo’n 500 gasten gebruik maken van de horeca faciliteiten en met jouw service en glimlach zorg je ervoor dat iedereen het naar z’n zin heeft. 

In het restaurant neem je bestellingen op, serveer je borden uit, breng je drankjes rond en haal je tafels af. Je luistert naar de wensen van de gasten en met jouw vriendelijke glimlach bied je de beste service. Bij de cafetaria verkoop je ijsjes aan jong en oud en waar nodig help je je collega’s bij andere afdelingen. Je zorgt ervoor dat de bestellingen zo snel mogelijk gemaakt worden met oog voor kwaliteit. In het begin ga je vooral allround aan de slag, maar als je liever op één plek wil werken is dit ook mogelijk. 

Wat vragen wij van jou?

Horeca ervaring is gewenst, al kunnen we ook onervaren mensen gebruiken met de wil om te leren! Wel is het belangrijk dat je vriendelijk bent en het gasten graag naar hun zin wil maken. Van je andere collega’s kun je nog een hoop leren als je dat wil. Het is mogelijk om zowel fulltime als parttime te werken en wanneer je op zoek bent naar een bijbaan voor in de avonden en weekenden, ben je bij ons ook zeker aan het juiste adres! 

We belonen je goed voor je werk en diverse leuke extra's!

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar vacatures@de-vogel.nl of Whatsapp met ons!

Solliciteer direct!